10. října 2008 • 13:20

Beckhamův antistres? Nohy Victorie

Autor: lel
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Slavní mají těžký život, jako by si stěžoval anglický fotbalový záložník a celebrita David Beckham. Ovšem na takové těžkosti zná i lék. Své děti a manželku Victorii.



"Jsme pod tlakem, žijeme ve stresu," přiznává o svém manželství Beckham. "Ale když se podíváme na naše děti, hned je nám lépe. Můžeme se cítit pod psa, zažívat ten nejhorší možný den, ale jeden úsměv našich nádherných synů a všechno zlé je pryč."

"Oba se musíme potýkat se slávou, to je normální. Ale ta stinná stránka věci nám na klidu určitě nepřidá. Zasahuje to i do našeho vztahu. Jenže mi stačí myslet na Victorii a vše je zase bezchybné," básní o své manželce.

Boty připomínají součást výbavy mimozemšťanaFoto Profimedia.cz

Ty nohy...

A na kterou část své manželky myslí nejčastěji? "Když jsem ji poprvé viděl ve Spice Girls, uchvátila mě. Ty nohy, ty minisukně. Kdykoliv se mě někdo zeptal, která z nich se mi nejvíc líbí, řekl jsem ta s nádhernýma nohama. Victoria. A tak to je dodnes," usmívá se Beckham.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud