17. ledna 2010 • 16:54

Baroš nehraje. Zaskočí za něj Van Nisterlooij?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný nizozemský kanonýr Ruud van Nistelrooij uvažuje o přestupu do Galatasaraye Istanbul, který hledá posilu do útoku, kde mu chybí už od října zraněný Milan Baroš.



Třiatřicetiletého fotbalistu Realu Madrid láká do tureckého klubu krajan a trenér týmu Frank Rijkaard.

"Frank mi volal a ptal se mě, jestli bych nechtěl jí hrát do Turecka. Musím to zvážit, protože Galatasaray je skvělý klub s dobrým přístupem," řekl listu Sunday Mirror bývalý hráče Manchesteru United, v jehož dresu se stal v roce 2003 nejlepším střelcem anglické ligy.

V Realu působí Van Nistelrooij od roku 2006, ale nyní uvažuje o odchodu, protože takřka nehraje. V letošní sezoně nastoupil ve dvou zápasech vždy jen na pár minut.

O jeho služby projevily zájem Liverpool, Tottenham a Stoke City, ale místo návratu do Anglie by autor 33 reprezentačních branek mohl nakonec zamířit do Turecka.

Galatasaray za něj údajně nabízí Realu v přepočtu 117 milionů korun. Pro nizozemskou hvězdu má mít připravenou smlouvu na dva a půl roku, která by Van Nistelrooijovi vynesla přes 200 milionů korun.

Baroš je mimo hru od října, kdy si v ligovém derby proti Fenerbahce poranil nárt. V tomto týdnu se podrobil operaci, protože se noha nehojila podle předpokladů. Nyní ho čeká čtrnáct dní klidu doma v Praze a poté dvoutýdenní rehabilitace v německém Řeznu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud