18. ledna 2011 • 12:52

Hull chce získat Belaida. Ale jedině zadarmo

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tijani Belaid je na odchodu z pražské Slavie. Po testech v Cardiffu, které mu nevyšly, projevil zájem o jeho služby druholigový Hull City. Výkonný ředitel klubu Adam Pearson řekl, že pokud bude zadarmo, připojí se k týmu ještě tento týden.



Belaid v těchto dnech jedná s Hullem o kontraktu a s týmem dokonce trénuje. Jediným problémem může být přestupní částka.

„Jestliže je hráč ve svém klubu nechtěný, je složité zjistit, zda je k mání zadarmo. Pokud ale bude, je velice pravděpodobné, že se připojí k týmu ještě tento týden,“ řekl činovník anglického druholigového klubu Adam Pearson pro BBC.

Co na to Slavia? "Zatím nemáme žádné oficiální informace, že by se Belaid dohodl na přestupu. Pro nás stále platí, že si hledá angažmá. Víme jen to, co napsali v Anglii," řekl tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

Fakt, že by Slavia uvolnila Belaida do Hullu zadarmo, odmítl komentovat. Ale vzhledem k tomu, že 23letý fotbalista dostal svolení k přestupu už v závěru minulého roku, protože s ním trenér Michal Petrouš nepočítá, tak je možné, že se transfer za "drobné" nakonec uskuteční.

Tijani Belaid působil ve Slavii od roku 2007, kam zamířil z Interu Milán. Jednu sezonu strávil rovněž na hostování v nizozemském PSV Eindhoven.

Tijany Belaid se prý pohádal s koučem Petroušem
Tijany Belaid se prý pohádal s koučem Petroušem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud