14. února 2011 • 08:27

Fotbalový boss Starka bojuje o život!

Autor: Blesk Jitka Stefanidesová
Vstoupit do diskuse
26
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový boss Jaroslav Starka (55) svádí svůj nejdůležitější zápas. Nejde v něm o body jeho fotbalové Příbrami, ani o kšeft za spoustu peněz, ale o jeho život. Těžký cukrovkář se nakazil prasečí chřipkou. Aby toho nebylo málo, k viróze se navíc přidal oboustranný zápal plic a selhání ledvin!



Prezident klubu 1. FK Příbram Jaroslav Starka leží na ARO příbramské nemocnice už přes pět týdnů. Na vině je těžká cukrovka, která se spojila s virem prasečí chřipky, oboustranným zápalem plic a se selháním ledvin.

Kvůli této zákeřné kombinaci museli lékaři Starku na dva týdny uvést do umělého spánku. Podle některých informací měl do krku zavedenou trubici, díky níž mohl dýchat.

To nejhorší má ale podnikatel podle všeho za sebou a jeho zdravotní stav se za poslední tři dny zlepšil.

„Byl v umělém spánku. I když ještě není úplně v pořádku, je na tom o hodně líp než před pár týdny. Komunikuje. Doufám, že se brzy uzdraví úplně,“ řekl Blesku syn podnikatele Jan Starka.

Potvrdila to i manželka fotbalového šéfa Kateřina Starková, sama lékařka. Víc však jeho zdravotní stav komentovat nechtěla.

„Je to privátní záležitost, vůbec se k tomu nechci vyjadřovat. Přístup k němu do nemocnice má pouze nejbližší rodina. Nikoho jiného k němu nepouštíme,“ dodala.

Jaroslav Starka
Jaroslav Starka

Pro Jaroslava Starku byly poslední měsíce před převozem do nemocnice náročné.

Stát po něm vymáhá 47 milionů korun. Právě tuto sumu vypsanou ve směnkách našli policisté ve vile uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře.

Starka však tvrdil, že Krejčířovi sice směnky podepsal, ve skutečnosti však k žádnému obchodu nedošlo.

„Mám na to dobropis,“ řekl před časem. Boj o miliony zatím prohrává. Pokud jde o jeho zdraví, snad se blýská na lepší časy, i když zatím má k vítězství daleko.

Vstoupit do diskuse
26

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud