4. března 2011 • 14:20

VIDEO: Rozhodčí rozdal 36 červených karet

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V páté argentinské lize padlo v jediném utkání 36 červených karet. Rozhodčí po hromadné rvačce mezi fotbalisty Atlétika Claypole a Victorianem Arenas (2:0) vyloučil všech 22 fotbalistů na hřišti i všechny náhradníky a trenéry.



První červenou rozhodčí Damien Rubino udělil těsně před koncem prvního poločasu, druhou přidal vzápětí po přestávce. Zbytek karet rozdal v závěru při hromadné bitce, do které se kromě kompletních laviček obou týmů zapojilo i několik diváků.

Celou záležitostí se podle argentinského deníku Olé! začalo zabývat vedení argentinského svazu. Claypole i Arenas tvrdí, že rozhodčí zpanikařil a vyloučil i hráče, kteří se rvačky nezúčastnili.

"Většina hráčů se snažila od sebe rváče odtrhnout. Rozhodčí nezvládl tíhu okamžiku," řekl trenér Claypole Sergio Micieli. Oběma klubům hrozí, že v případě potrestání všech vyloučených nebudou mít dost hráčů pro další zápasy.

Podle médií se Rubino také postaral o nový světový rekord. Dosavadním maximem červených karet v jednom utkání bylo dvacet vyloučení v duelu paraguayské ligy mezi Sportivem Ameliano a Generalem Caballerem v roce 1993.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud