22. května 2011 • 10:55

Beckham pomohl Galaxy zvýšit náskok v čele MLS

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Los Angeles zvýšili svůj náskok v čele MLS díky vítězství 1:0 nad Chivasem. Jediný gól sobotního zápasu vstřelil v 26. minutě po trestném kopu Davida Beckhama hlavou Chad Barrett.



"Bylo to důležitý zápas, i když jsou to tři body jako při každém jiném vítězství. Bereme to tak, že my jsme na tomhle stadionu doma, proto je to významná výhra," řekl Beckham po utkání dvou týmů, které využívají Home Depot Center v Carsonu, kde přihlíželo zápasu 27.000 diváků na vyprodaných tribunách. Los Angeles s Chivasem neprohrálo ani devátý duel v historii.

New Yorku nepomohl k udržení prvního místa ve Východní konferenci ani nejrychlejší gól v historii klubu, který dal už po 39 sekundách zápasu v Houstonu Dane Richards. Domácí skóre otočili a New York nakonec vydřel až v nastaveném čase alespoň remízu 2:2. V čele konference ho vystřídala Philadelphia.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud