8. června 2011 • 23:12

VIDEO: Neuvěřitelný gól! Nebyl, ale pak byl...

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Nechval dne před večerem. Hodně podobných přísloví si zřejmě musí opakovat brankář italského Dro, který v play off jedné z nižších soutěží oslavoval při penaltě soupeřem z Termena trefené břevno. Míč totiž mezitím za jeho zády záludně doskákal zpátky až za brankovou čáru...



Tohle teda pekelně naštve. Soupeř v penaltovém rozstřelu napálí břevno, vy se radujete, vítězství a postup do vyšší soutěže je nadosah. Jenže balon, který vyletěl snad deset metrů do vzduchu, se až za malým vápnem odrazí tak nešťastně, že se dostane do branky.

Na spoluhráče, který jde kopat další desítku, je tak rázem daleko větší tlak. Gólman jeho penaltu chytá, tentokrát opravdu... A je konec, do šesté nejvyšší italské soutěže postupuje Termeno.

Brankář Dro připomněl svou předčasnou radostí jiného nešťastníka – marockého Chalída Askriho, jemuž míč doklouzal do sítě jen pár kroků za ním, když také slavil zneškodnění penalty.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud