17. června 2011 • 15:19

Vlček prodloužil ve Slavii smlouvu o další rok

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle počtu startů nejzkušenější ligový fotbalista Stanislav Vlček bude i v příští sezoně působit v pražské Slavii. Pětatřicetiletý útočník dnes s vedením klubu prodloužil kontrakt a podepsal novou smlouvu na jeden rok s roční opcí.



"Jsme moc rádi, že slávistická legenda, jakou Vlček bezesporu je, ve Slavii nadále zůstává. Hráč s takovými zkušenostmi a charakterem je pro mužstvo nesmírně platný nejenom na hřišti, ale i v kabině," uvedl na klubovém webu generální ředitel Slavie Miroslav Platil.

Vlček ve Slavii působil v letech 2004 až 2007, pak odešel do Anderlechtu Brusel, ale předloni se do Edenu vrátil. V uplynulé sezoně ho zbrzdilo zranění a operace kolena. S 425 odehranými zápasy je Vlček po konci kariéry brankáře Martina Vaniak aktuálně nejzkušenějším prvoligovým hráčem.


"Moc si vážím toho, že jsem od vedení dostal nabídku. Mám také velkou motivaci, protože minulou sezonu jsem toho bohužel vinou zranění moc neodehrál. O to více si vážím, že vedení mi umožnilo, že tady ještě mohu jednu sezonu pokračovat. Koleno už je v pořádku, takže se těším, že nějakou kondičku naberu a budu připravený na podzimní sezonu," prohlásil Vlček.

Věří, že Slavia se po překonání existenčních problémů z uplynulé sezony zvedne a naváže na povedené výkony z jarní sezony.

"Jsem moc rád, jak to se Slavií dopadlo, že se zachránila a že zůstává v lize. Jsem rád, že zůstávám v této skvělé partě, která se zejména během toho posledního půlroku vytvořila. Věřím, že budeme pokračovat v těch výkonech, výsledcích i práci, kterou jsme s trenérem Petroušem začali, a že zkrátka ten mančaft bude fungovat dál. A pochopitelně bych byl spokojený, kdybychom se na konci soutěže pohybovali v těch horních patrech tabulky," dodal Vlček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud