Karel Häring
20. června 2011 • 13:17

Gólman Šebek z Chelsea přestupuje do Jablonce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novou brankářskou posilu získali fotbalisté Jablonce, do severočeského klubu přichází z Chelsea Jan Šebek. Talentovanému gólmanovi skončila v londýnském klubu smlouva a rozhodl se vrátit do Česka. Třetímu týmu uplynulého ročníku Gambrinus ligy se upsal na tři roky.



V Chelsea podepsal smlouvu před dvěma lety, během tohoto období nastupoval za rezervní tým. Letos na jaře mu pomohl k historickému titulu v soutěži juniorských celků.

„Pro Honzu to byla obrovská zkušenost. Pravidelně nastupoval, byl i několikrát s A-týmem na zapase a mohl se připravovat s áčkem i s nejlepší juniorkou v Anglii. Ted přišel čas, kdy byl měl byt více na očích, má nakročeno do nové jednadvacítky, a proto jsme společně zvolili Jablonec, který dává mladým hráčům prostor,“ řekl Viktor Kolář z agentury Sport Invest Group, která hráče zastupuje.

Šebek rozšíří brankářský pár Michal Špit a Roman Valeš. Je možné, že jeden z mladých gólmanů odejde v průběhu podzimní části na hostování do jiného ligového celku.


:gallery:false:false:false

Pokud chcete vědět novinky dřív než ostatní, sledujte twitterové účty deníku Sport a jednotlivých redaktorů.

Sledujte twitterový účet Karla Häringa >>


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud