27. července 2011 • 10:38

VIDEO: Ani se nekoukla a růžový balon poslala do šibenice

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
SESTŘIH: Dallas - Vegas 3:2. Hertl a spol. na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvost, nádhera!!! Alex Morgan, hráčka ženského fotbalového týmu New York Flash, vstřelila neskutečnou branku. Zdá se vám ženský fotbal neatraktivní? Americká reprezentantka, která na nedávno skončeném mistrovství světa žen zaznamenala dvě branky, by vás měla vyvést z omylu.



Po návratu domů ale nepřestala řádit. Do zápasu proti Bostonu naskočila sice až ve druhém poločasu, ale v 87. minutě o sobě dala pořádně vědět. Vstřelila krásný gól do šibenice, díky této trefě její tým zachránila od prohry.

New York zahrával volný přímý kop. Po několika odrazech a hlavičkách se růžový balon odrazil k Alex, která stála zády k brance soupeře. Míč před ní skočil a ona ho „nohejbalovým“ volejem uklidila do šibenice za záda bezmocné gólmanky. Vskutku nádherný fotbalový moment.

Například takový „supertalent“ a zlobivé dítě Mario Balotelli by si měl vzít ze své dámské kolegyně příklad. Zakončení, které předvedl on, a to které můžeme sledovat na tomto videu, se opravdu nedá srovnat.

Alex Morgan slaví branku na mistrovství světa žen.
Alex Morgan slaví branku na mistrovství světa žen.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud