5. srpna 2011 • 10:52

Berbrova revoluce v krajském fotbale: Zrušil remízy!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je fotbalová revoluce. Aspoň v Plzeňském kraji, kterému šéfuje šedá eminence českého fotbalu Roman Berbr. Od příští sezony se ve všech krajských soutěžích od mužů až po žáčky ruší remízy. V případě nerozhodného výsledku se budou kopat penalty. Informuje o tom server hattrick.cz.



Všechny zápasy tak budou mít podobně jako v hokeji svého vítěze. Úspěšnější tým v penaltovém rozstřelu získá dva body, poraženému zůstane bod.

"V kraji to prošlo drtivou většinou, věřím, že to bude pro všechny takhle zajímavější. Nejen pro diváky, ale i pro hráče," tvrdí Berbr v rozhovoru pro hattrick.cz.

"Aspoň bude o čem mluvit, a ti v nejnižších soutěžích, kteří hrají fotbal hlavně kvůli žízni, budou mít větší šanci slavit v každém zápase vítězství," usmívá se spokojeně muž, který tvrdí, že novým šéfem českého fotbalu bude ten, koho on podpoří.

Rozhodčí Dagmar Damková se na Bazalech nebála nikohoFoto Barbora Reichová (Sport)

A jedním ze jmen, o kterých se v souvislosti s Haškovým nástupcem mluví, je i Berbrova partnerka Dagmar Damková.

"Předsedou musí být člověk, který bude český fotbal dobře reprezentovat, který má čistý štít a který umí dokonale anglicky," přemítá šéf západočeského fotbalu s tím, že přesně tohle novopečená členka komise rozhodčích UEFA splňuje.

Oficiálně ovšem zatím svou kandidaturu ohlásil jen současný místopředseda FAČR Jindřich Rajchl, otevřeně o tom uvažuje i jablonecký šéf Miroslav Pelta.

Utkání druhé ligy kompletně řídily poprvé v historii ženy.
Utkání druhé ligy kompletně řídily poprvé v historii ženy.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud