19. ledna 2012 • 10:27

Synovec kouče Bílka přestupuje z Německa do Polska

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Synovec českého reprezentačního kouče Jiří Bílek míří z německého Kaiserslauternu do posledního týmu polské ligy Zaglebie Lubin, který vede český kouč Pavel Hapal.




„Ještě jsem smlouvu nepodepsal, ale je to na 99,9 procent jisté. Kontrakt v Kaiserslauternu jsem již ukončil,“ řekl pro isport.cz Jiří Bílek, který se momentálně do Polska chystá.

V Lubinu by měl podepsat smlouvu na 2,5 roku. Nyní poslední mužstvo polské ligy se však musí v nejvyšší soutěži udržet. Zatím nasbíralo za 17 kol pouhých 13 bodů a na první nesestupuvou příčku ztrácí dva body.

28letý záložník záložník působí v Kaiserslauternu od ledna 2009. Jeden a půl sezony s ním strávil ještě ve druhé lize, v níž odehrál celkem 32 zápasů. V nejvyšší německé soutěži si připsal 15 startů, v tomto ročníku bundesligy šanci nedostal.

Novou posilou Lubina už se stal slovenský záložník Ivan Hodúr, který přestoupil z Nitry. Společně s Bílkem hráli v minulosti za Slovan Liberec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud