2. února 2012 • 19:43

VIDEO: Viktoria trénuje na Kypru. Působivé nůžky předvedl Čišovský

Autor: Robert Neumann
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MÍSTA | Další trénink absolvovali ve čtvrtek odpoledne fotbalisté Viktorie Plzeň na kyperském soustředění. Čtrnáct stupňů, počasí pod mrakem a trávník ve vynikající kondici – to byly základní parametry zhruba hodinového bloku.



Trenér Pavel Vrba před pátečním zápasem svým svěřencům naordinoval klasické rozcvičení, následované protahovacími cviky a lehkým posilováním. Při následném tréninku střelby nezazářil překvapivě nikdo z plzeňských kanonýrů, ale hned troje působivé „nůžky“ předvedl stoper Marián Čišovský.

Celý trénink zakončili viktoriáni odlehčeným cvičením, při kterém si ve dvojicích hlavičkami předávali balony od vápna k vápnu s následným zakončením.

Úplně na závěr pak přišel tradiční závod o deset kotrmelců. Chumel žonglujících plzeňských fotbalistů vyrazil společně z hranice šestnáctky k malému vápnu, odkud následně měli za úkol trefit břevno.

Jako poslední se to podařilo brankáři Romanu Pavlíkovi. „Ještě že tyhle dovednosti v zápase moc nevyužiju,“ smál se po povinné tělocvikářské vložce zkušený strážce plzeňské branky.

V tréninkovém areálu, který je vzdálen dvacet minut od domácího hotelu Golden Bay Beach, navíc nebyla plzeňská Viktoria jediným klubem s tímto jménem. Na jednom z vedlejších hřišť odehrála svůj duel proti korejskému FC Gyeongnam žižkovská jmenovkyně.

Start fotbalové první ligy se blíží
Video se připravuje ...

Tým zpod televizního vysílače si však svůj zápas příliš neužil, když s exotickým soupeřem inkasoval celkem 4 branky. Viktoriáni si to však ještě před koncem duelu namířili do hotelu, který jim nabízí maximální zázemí.

„Hotel nám plní veškeré požadavky včetně nutné regenerace a stravy. Oproti středoevropské variantě zde máme k dispozici větší množství ryb i zeleniny, takže naprostá spokojenost,“ pochvaloval si dočasný domov Pavel Vrba, který také prozradil své plány pro páteční duel s ruským soupeřem.

„Určitě opět protočíme sestavu. Více prostoru dostanou hráči, kteří v úterý neodehráli tolik minut. Generálkou na duel se Schalke bude až zápas s polskou Wroclawí.“

Václav Pilař a Pavel Horváth si na tréninku pořádně zahlavičkovali
Václav Pilař a Pavel Horváth si na tréninku pořádně zahlavičkovali

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud