13. února 2012 • 22:17

Souboj exsparťanských legend vyšel Blažkovi, Řepkův tým padl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Českých Budějovic nedali gól ani z penalty a v posledním přípravném utkání před startem jara prohráli s druholigovou Jihlavou 0:1. V brance Jihočechů se už objevil Michal Daněk, který přišel na hostování z Plzně.



Toho v 59. minutě překonal Kučera, který si po faulu na Tecla postavil metr za velkým vápnem míč k přímému kopu a poslal ho přízemní střelou skrz děravou budějovickou zeď do sítě.

Na druhé straně Blažek neinkasoval ani z penalty, kterou Ondráškovi v 69. minutě chytil, gól mu nedal ani bývalý sparťanský spoluhráč Řepka.

"Na můj vkus si vytváříme hrozně málo šancí a navíc těm hráčům, kteří by měli góly dávat, se nyní vůbec nedaří. Ostatní hráči se do zakončení vůbec nedostávají. Naopak soupeř se dostane do dvou nebo tří vyložených šancí, jednu z nich promění, a to by se nám také nemělo vůbec stávat," prohlásil po utkání trenér Dynama František Cipro.

Exsparťanský obránce byl bezchybný
Exsparťanský obránce byl bezchybný

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud