6. listopadu 2012 • 12:30

VIDEO: Zdržovala, tak soupeřku zákeřně trefovala míčem do obličeje

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle byl opravdu lišácký tah! V zápase národního šampionátu fotbalistek amerických vysokých škol předvedla jedna z hráček, jak že se také dají držet cenné vteřinky v závěru vyrovnaného fotbalového utkání. Inu, i za cenu žluté karty stačí trefovat soupeřku do obličeje při vhazování autu, a máte vyhráno...



Její tým držel jednobrankový náskok a v devětaosmdesáté minutě zápasu se vhazoval aut před rohovým praporkem soupeře. První vhozený aut - trefená soupeřka do obličeje, od které se balon odráží zpět mimo hrací plochu.

Cenné sekundy utíkají. Nejspíš náhoda a nešikovnost hráčky, která zahrávala aut, jelikož se ihned po incidentu postižené omlouvá.

A co následuje? Další zahrané autové vhazování přímo do obličeje stejné fotbalistky. Téměř jako přes kopírák, pouze s tím rozdílem, že tento aut byl vhozen o dost agresivněji a musel postiženou pořádně bolet.

Po této skutečnosti je však všem včetně hlavního sudího jasné, že si agresivní fotbalista při vhazování míče do hry počínala schválně, a tak ji rozhodčí odměňuje žlutou kartou.

Myslíte, že to exekutorku bolestivých autů mrzelo? Stoprocentně nikoliv! Její tým i díky tomuto zvláštnímu způsobu zdržování hry udržel nejtěsnější vedení a radoval se z výhry.

Bolestivý aut! Fotbalistka soupeřku schválně trefovala do obličeje

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud