15. března 2013 • 15:53

Sloučit fotbalovou ligu se Slovenskem? Sponzoři by řekli ANO

Autor: kap, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Projekt společné česko-slovenské ligy ve fotbale láká i klíčové sponzory, kteří stojí za Gambrinus ligou. Vzhledem k vidině patnáctimilionového trhu by zřejmě nápad Miroslava Pelty a spol. podpořili.



 „Myšlenka spojení obou nejvyšších fotbalových soutěží je zajímavá,“ tvrdí Vladimír Jurina, mluvčí Plzeňského prazdroje, který prostřednictvím své značky Gambrinus ročně do českého fotbalu nalije zhruba 80 milionů.

Pro je i sázková kancelář Synot Tip, druhý sponzor tuzemské nejvyšší soutěže. „Máme své zastoupení i na Slovensku, kde podporujeme například klub AS Trenčín. Sloučení české a slovenské ligy by pro nás proto bylo samozřejmě z marketingového hlediska velmi zajímavé a považujeme ho za dobrý nápad. Navíc by tento krok přispěl k opětovnému sblížení Čechů a Slováků,“ říká mluvčí Synot Tipu Magda Pekařová.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud