17. října 2013 • 17:17

Soud zakázal převedení stadionu v Edenu pod společnost Vinet

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Multifunkční arénu v pražském Edenu, která je domovským stánkem fotbalistů Slavie, nadále vlastní společnost E Side Property. Soud v předběžném opatření zakázal převedení stadionu na společnost Vinet, které v červenci avizoval kladenský advokát Václav Slavíček. Informoval o tom deník Insider.



O zablokování transakce požádaly městská část Praha 10, která je vlastníkem dluhopisů E Side, a minoritní akcionář E Side, společnost Seitworth Trading.

"Představitelé městské části Praha 10 se o chystané transakci dozvěděli z médií a rozhodli se požádat soud o vydání předběžného opatření, které by tuto operaci zastavilo," uvedl mluvčí Prahy 10 Jan Charvát.

Slavíček, jehož firma vloni koupila E Side, v červenci oznámil, že po dohodě s hlavními věřiteli E Side, Českou spořitelnou a stavebními firmami Hochtief a Strabag, převedl stadion pod akciovou společnost Vinet.

Zároveň ujišťoval, že tato operace věřitele ani majitele dluhopisů nijak nepoškodí a neohrozí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud