4. července 2007 • 00:00

Řezníček míří do Boleslavi

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Člen reprezentace do 19 let Jakub Řezníček bude v následujících sezonách oblékat dres Mladé Boleslavi. Středočeský klub tak porazil další zájemce o služby nadaného útočníka.



Novou posilou fotbalistů Mladé Boleslavi se dnes stal talentovaný útočník Jakub Řezníček, který naposledy působil v Příbrami. Člen reprezentačního výběru do 19 let dnes s třetím týmem minulého ročníku první ligy podepsal pětiletou smlouvu. Řekl to generální ředitel klubu Jaromír Šeterle. Řezníček by výhledově ve městě automobilů mohl nahradit nejlepšího střelce uplynulé sezony Luboše Pecku, jehož odchod do druholigových německých Cách by měl být formálně uzavřen dnes. Mladá Boleslav v souboji o Řezníčka porazila třeba Liberec, který měl o nadaného hráče rovněž zájem. "Je to perspektivní hráč, ale klidně se u nás může uplatnit hned. Je to podobný typ jako třeba Roman Bednář, který u nás v minulosti působil," připomněl Šeterle kanonýra, který z Mladé Boleslavi zamířil do skotského Heart of Midlothian. Řezníček si premiéru v nejvyšší soutěži odbyl letos na jaře v sestupující Příbrami, nastoupil k šesti zápasům a na první ligový gól zatím čeká. Boleslav tak má třetí letní posilu, před Řezníčkem už získala z pražské Slavie záložníka Tomáše Hrdličku a útočníka Iva Táborského.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud