12. července 2007 • 00:00

Beckham zamířil k břehům Ameriky

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letiště v londýnském Heathrow prošel bez jediného slova. David Beckham opustil Anglii a vydal se na svou pouť do Ameriky. Premiéra v dresu LA Galaxy se zase o něco přiblížila.



David Beckham dnes v podvečer odletěl z Londýna do Spojených států, kde bude v následujících pěti letech hrát za Los Angeles Galaxy. V pátek bude slavnostně představen v novém dresu. Bývalého záložníka Realu Madrid, který odletěl do Ameriky s manželkou Victorií a syny Romeem, Brooklynem a Cruzem, dnes na letišti v londýnském Heathrow vyprovodily desítky novinářů a několik televizních štábů. Beckham však opustil Anglii bez jediného slova a vydal se na dvanáctihodinovou cestu do Los Angeles. Bývalý reprezentační kapitán by si v Americe během příštích pěti let mohl vydělat až 100 milionů dolarů ročně, což je více než dvě miliardy korun. S Evropou se rozloučil ve víru oslav, když ve strhujícím závěru španělské ligy pomohl Realu Madrid vybojovat první trofej od roku 2003.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud