13. července 2007 • 00:00

Blšany nebudou hrát druhou ligu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Blšan se v příštím ročníku druhé ligy neobjeví a jejich místo zaujme Sparta Krč. Blšanští tak vzdali boj o licenci, která je nutné pro start v soutěži.



Fotbalisté Blšan se v příštím ročníku druhé ligy neobjeví a jejich místo zaujme Sparta Krč. Blšanští nesplnili podmínky na udělení licence nutné pro start v soutěži a dnes také odstoupili od odvolání proti rozhodnutí licenční komise. Informovaly o tom internetové stránky fotbalového svazu. Pád blšanského klubu tak pokračuje a zatím není jisté, kde se zastaví. Ještě v minulém roce Severočeši hráli nejvyšší soutěž, ale po sestupu se ekonomické problémy prohloubily a přestože se "chmelaři" ve druhé lize udrželi, podmínky pro start v příštím ročníku nesplnili. Na druhou ligu se tak může těšit Krč, která loni skončila na druhém, tedy prvním "nepostupovém" místě v třetí nejvyšší soutěži ČFL. "V rámci licenčního řízení musíme být připraveni na všechny možné varianty, již v předstihu proto probíhala jednání i se Spartou Krč a z nich vyplynulo, že podmínky pro účast ve druhé lize stanovené Licenčním manuálem klub splní," uvedl licenční manažer ČMFS Stanislav Rýznar.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud