2. srpna 2007 • 00:00

Rosický naskočil do sestavy Arsenalu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Rosický už je po zranění stehna v pořádku a kouč Arsenalu Wenger ho poslal na trávník do druhého poločasu v utkání s Laziem Řím. A záložník se mu odvděčil centrem na vítězný gól.



Český reprezentační kapitán Tomáš Rosický, který minulý týden kvůli zranění stehna nedohrál přípravný zápas v Salcburku, už je fit. Na turnaji v Amsterodamu nastoupil do druhého poločasu utkání s fotbalisty Lazia Řím a přesným centrem na hlavu volného Eduarda da Silvy se přičinil o vítězný gól. Londýnský klub vyhrál 2:1. Rosický se vrátil k tréninku v úterý a proti italskému klubu ho kouč Arséne Wenger poslal na trávník po přestávce za nerozhodného stavu 1:1. Deset minut po příchodu na hřiště český záložník rozehrál rohový kop, který se snesl na hlavu Chorvata Da Silvy. Brazilský rodák tak skóroval hned ve svém prvním zápase za Arsenal poté, co teprve dnes dostal pracovní povolení.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud