15. srpna 2007 • 00:00

Real s Chelsea se podívají na Suchého

Autor:
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je bomba! Marek Suchý, defenzivní hráč Slavie, může být po Šimůnkovi a Feninovi dalším borcem ze stříbrné "dvacítky", který si zahraje jednu z nejlepších evropských lig.



Tak to je bomba. Marek Suchý, defenzivní hráč Slavie, může být po Šimůnkovi a Feninovi dalším borcem ze stříbrné "dvacítky", který si zahraje jednu z nejlepších evropských lig. A zájemci nejsou ledajací - slavný Real Madrid či Chelsea. Zástupci těchto klubů budou Suchého sledovat už dnes v Amsterdamu. Ale nejen oni. Na devatenáctiletého mladíka se přijedou podívat i skauti nizozemských a německých klubů. "Na zápase bude jeden z trenérů Eindhovenu a také se mi už ozvali zástupci Schalke. Ale u nich se mi nezdál být zájem až tak velký. Vše je teprve v počátcích, žádná jednání jsme nevedli, ale můžeme předpokládat, že nás funkcionáři Realu Madrid i Chelsea budou v brzkých dnech kontaktovat," řekl hráčův manažer Pavel Vandas. Marek Suchý se zatím přestupovými starostmi nezabývá. "S nikým jsem nejednal, vše nechávám na manažerovi. Pokud bych ale ze Slavie odešel, tak jen do klubu, kde bych měl šanci pravidelně hrát," řekla slávistická naděje včera po tréninku v Amsterdamu. Suchý po návratu z Kanady prodloužil smlouvu ve Slavii, ačkoli před odletem na šampionát zuřil mezi jeho manažerem a klubem spor a hrozilo, že mladý hráč bude muset hrát jen za třetiligové "béčko".

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud