16. srpna 2007 • 00:00

Lukáš si čtyřikrát nezahraje

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians 1905 se musejí obejít čtyři zápasy bez Pavla Lukáše, který udeřil pěstí do hlavy libereckého Martina Jirouše. Za vyloučení budou pykat Václav Svěrkoš a Jaroslav Škoda.



Obránce Bohemians 1905 Pavel Lukáš si z rozhodnutí disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu čtyři zápasy nezahraje. Fotbalista ligového nováčka v pondělní dohrávce druhého kola udeřil pěstí do hlavy mimo souboj o míč libereckého Martina Jirouše. Disciplinární komise se začala zabývat Lukášovým zákrokem na základě televizního záznamu, rozhodčí Oldřich Racek jeho zákrok na hřišti nezaregistroval. Komise usoudila, že Lukáš libereckého útočníka udeřil úmyslně. Za vyloučení v druhém kole čeká dvouzápasová pauza ostravského Václava Svěrkoše a mosteckého Jaroslava Škodu, které poslal rozhodčí Adam do kabin po vzájemné potyčce. Stejný trest dostal také kapitán Českých Budějovic David Horejš, jenž viděl červenou kartu za úder do obličeje zlínského Šmahaje. Dalších pět vyloučených hráčů vynechá jedno utkání. Svým týmům budou chybět Goče Toleski z Mostu, Martin Bača ze Zlína, Marek Smola z Viktorie Plzeň, Antonín Rosa z Teplic a Marian Farbák z Kladna. Také ve druhé lize rozdala disciplinární komise vysoké tresty - čtyři utkání si za vyloučení nezahraje Zdeněk Houštecký ze Sparty Krč, jen o jeden zápas méně bude absentovat ústecký Radim Novák.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud