6. listopadu 2015 • 17:50

Ronaldo vybral PĚT svých nástupců. Kdo půjde v jeho stopách?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Koho vybral Ronaldo za svého následovníka? Je jich pět!Koho vybral Ronaldo za svého následovníka? Je jich pět!FOTO: Koláž iSport.cz

    Pochvala od jednoho z nejlepších fotbalistů na světě? To už je sakra něco.  A když vás portugalský zabiják Cristiano Ronaldo navíc označí za největší talent budoucnosti, dostáváte na ramena obrovské břemeno. Podívejte se na TOP 5 hráčů, které CR7 vybral při propagaci svého nového autobiografického filmu jako své možné následovníky.

  • Martin Ödegaard

    Martin ÖdegaardFoto Profimedia.cz

    Real Madrid
    záložník
    16 let

    Raketový vzestup norského zázraku všechny ohromil. Už v 15 letech debutoval za reprezentaci a shromažďoval nabídky z předních evropských klubů. Nakonec vybral Real. „Je mu teprve 16 let a už nyní je to velmi dobrý hráč,“ řekla o Ödegaardovi ikona madridského klubu.

  • Eden Hazard

    Yaya Toure bojuje s Edenem Hazardem o míčFoto Reuters

    Chelsea
    záložník
    24 let

    Belgický křídelník zazářil ve francouzské lize. Ve svých dobrých výkonech pokračoval i na Ostrovech v dresu Chelsea, až to donutilo Josého Mourinha k výrokům, že Hazard je lepší než právě Ronaldo. V posledních týdnech se však 24letému záložníkovi nedaří a dokonce paběrkuje mezi lavičkou náhradníků a základní sestavou. I tak ho ale Cristiano označil za fotbalistu budoucnosti.

  • Memphis Depay

    Memphis DepayFoto Reuters

    Manchester United
    záložník
    21 let

    V minulém roce dovedl PSV Eindhoven k mistrovskému titulu a rozloučil se s nizozemskou ligou. Byla mu malá. Zamířil do jednoho z nejslavnějších klubů na světě Manchesteru United. Stejně jako Ronaldo hraje přes nohu na levé straně a stejně jako Ronaldo dostal číslo sedm. Numero, které se v United nedává kdekomu.

  • Neymar

    NeymarFoto Reuters

    Barcelona
    útočník
    23 let

    Ačkoliv je to hlavní rival Realu, Ronaldo si brazilského kouzelníka zvolil z jasných důvodů. Ve 23 letech je společně s Messim klíčovým hráčem Barcelony. Když argentinský fotbalista vypadl na podzim kvůli zranění ze sestavy, byl to právě Neymar na koho spadla povinnost tvořit a připravovat branky. Společně se Suárezem to zvládá na jedničku.

  • Paul Pogba

    Paul Pogba.Foto EPA

    Juventus Turín
    záložník
    22 let

    Jeden z nejžádanějších hráčů na světě. Jako teenager se vzbouřil a na truc utekl z Manchesteru United do italského Juventusu Turín. Postupně se z něho stal drahokam, po kterém touží Real Madrid, Barcelona či Manchester City. Je mu teprve 22 let, ale může se pyšnit několika mistrovskými tituly ze Serie A. Na jaře si zahrál finále Ligy mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud