27. ledna 2016 • 15:28

Čínský soupeř Slavie hvězdně posiluje! Ulovil Ramirese z Chelsea

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čínský fotbalový klub Ťiang-su Suning, středeční soupeř Slavie na soustředění ve Španělsku, koupil záložníka z Chelsea Ramirese. Brazilský fotbalista vyšel podle britských médií na 25 milionů liber (cca 890 milionů korun).



Ramirese do nejlidnatější země světa přilákal bývalý hráč Chelsea Dan Petrescu, který Ťiang-su Suning aktuálně trénuje. Čínský klub byl dosud také spojován s kolumbijským záložníkem Fredym Guarínem, který působil v Portu a nyní hraje za Inter Milán.

Osmadvacetiletý Ramires přišel na Ostrovy v roce 2010 a pomohl Chelsea k zisku několika trofejí. Jeho odchod je však překvapením. V říjnu totiž podepsal s klubem nový čtyřletý kontrakt. Brazilský záložník odehrál v dresu „blues“ celkem 251 zápasů a vstřelil 34 branek.

Naopak Chelsea brzy ohlásí posilu do svých řad. Do Londýna totiž už dorazil Ramiresův krajan útočník Alexandre Pato, o jehož příchodu na Stamford Bridge se mluví již několik dní.

PŘÍPRAVY SLAVIE A SPARTY ONLINE ZDE>>>

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE >>>

2473617:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud