24. prosince 2016 • 04:55

TOP 50 talentů: Černý přidal třetí triumf, Pulkrab předčil dva krajánky

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMPLETNÍ POŘADÍ TOP 50 TALENTŮ | Největší českým talentem je podle hlasování trenérů potřetí příbramský odchovanec a křídlo Ajaxu Václav Černý. Křídlo Ajaxu Amsterdam má nakročeno k velké kariéře, ale taky je pravda, že začátky nemá jenom růžové. Ani zdaleka. Na druhé pozici se umístil sparťanský benjamínek Matěj Pulkrab. Třetí další nizozemský krajánek Michal Sadílek. Na kompletní žebříček seriálu se podívete v galerii.



GALERIE | Celkové pořadí seriálu TOP 50 talentů

Jak vznikal žebříček

Žebříček TOP 50 nejlepších fotbalových teenagerů sestavil deník Sport ve spolupráci s trenéry reprezentací U20, U19, U18 a U16 a kouči 23 klubů, jejichž týmy hrají juniorskou, respektive I. dorosteneckou ligu. V úvahu přichází jen čeští fotbalisté s ročníkem narození 1997 a mladší, z nichž každý respondent ankety vybral vlastní pořadí dvaceti nejlepších. Určujícími kritérii byla míra talentu, jak se hráči prosazují na úrovni dospělých (I. a II. liga) a jejich pozice v mládežnických reprezentacích.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud