7. září 2018 • 21:44

Slavia otevřela stadion na Slovensku. Zdolala Nitru, zahráli si junioři

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie si vyplnili reprezentační přestávku přípravným duelem na Slovensku. V rámci slavnostního otevření zrekonstruovaného stadionu v Nitře porazili v pátek v podvečer domácí tým 2:0. "Sešívaní" nastoupili i s několika juniory v sestavě, o branky se postarali Vejvar a Stoch.



Slavia má většinu svých opor rozprchnutou v reprezentačních výběrech, na Slovensku nastoupila v poslepované sestavě. Poprvé se ukázala čerstvá posila ze Zlína Ibrahim Traoré, v základní sestavě nastoupili i mladíci Adam Petrák a Marcel Čermák. Na trávníku nechyběli ani zkušený kapitán Milan Škoda nebo slovenský šikula Miroslav Stoch.

První poločas skončil bez branek, ačkoliv na obou stranách měli hráči možnost ke skórování. Domácího gólmana prověřil Miroslav Stoch, naopak na druhé straně musel hasit jednu z nebezpečných akcí precizním skluzem Ondřej Kúdela.

První gól padl v 60. minutě, kdy po Stochově střele dorazil balon do sítě mladý Jan Vejvar. Premiérovou trefu si mohl připsat Traoré, jeho branku ale sudí neuznal kvůli ofsajdu. Konečné skóre 2:0 nakonec uzavřel Miroslav Stoch, když se proti mateřskému celku prosadil po pěkné ráně pravačkou.

Přípravné fotbalové utkání:

Nitra - Slavia Praha 0:2 (0:0)

Branky: 60. Vejvar, 82. Stoch.
Sestava Slavie: Kovář (62. Vantruba) - Frydrych, Kúdela, Pokorný, Zelený - Petrák (70. Červ), Traoré (84. Žežulka) - Čermák (58. Vejvar), Baluta, Stoch (83. Mareš) - Škoda. Trenér: Trpišovský.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud