29. května 2019 • 14:20

Nedvěd si zahrál s Ronaldem! Utkání pro charitu se zúčastnil i Vettel či Totti

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pavel Nedvěd a Cristiano Ronaldo v jednom týmu na společně na hřišti? I to je možné! Dvě osobnosti Juventusu si společně zahrály v charitativním utkání na podporu nadace pro výzkum rakoviny. A na zápase v Turíně nechyběly ani další velké postavy světového sportu, třeba Andrea Pirlo a Francesco Totti nebo německý pilot formule 1 Sebastian Vettel.



Šlo o unikátní setkání. Současné i bývalé hvězdy italského fotbalu na stadionu "staré dámy" ukázaly své umění. Duel s názvem "zápas srdce" se hrál na podporu nadací Piedmontese a Telethon v boji proti rakovině.

Ronaldo s Nedvědem si poprvé zahráli spolu v jednom týmu, bývalý český reprezentant jinak Portugalcovi šéfuje z pozice viceprezidenta Juventusu. A pětinásobný držitel Zlatého míče jako by se chtěl předvést. Zaujal tradičními triky, dal několik gólů, které slavil svým typickým způsobem, a pokusil se dokonce i o zakončení nůžkami. 

Pavel Nedvěd na hřišti řádil jako zamlada
Pavel Nedvěd na hřišti řádil jako zamlada

V jeho hvězdném týmu byli také Andrea Pirlo nebo Francesco Totti, legenda konkurečního AS Řím. Utkání se zúčastnil i další současný hráč turínského celku, stoper Giorgio Chiellini. Nechyběli ani piloti formule 1 Sebastian Vettel a Charles Leclerc.

Zápas od postranní čáry sledoval trenér Maurizio Allegri, který v Juventusu ke konci uplynulé sezony skončil. Po jeho boku se bavil i Michel Platini, bývalý fotbalista a předseda UEFA. O výsledek ale tentokrát nešlo...

Cristiano Ronaldo na charitativním utkání v Turíně vstřelil několik gólů:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud