15. října 2020 • 18:45

"Lavi" Štáfek láká na film Vyšehrad: Rosický bude excelentní, protože...

Autor: Simona Kubišová, vmn
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub Štáfek se zase jednou převtělil ve své alterego a zneuznaný fotbalový talent Julia Lavického. Tentokrát se „Lavi“ řítí rovnou do filmu a slibuje nálož humoru, která bude bavit i lidi, co původní seriál nesledovali. „Je to Blbý a blbější v novém kabátě.“ Zahrál si i Tomáš Rosický, Jan Koller, Jakub Voráček a spousta dalších hvězd ať už z fotbalové nebo hokejové reprezentace.



V chystaném filmu budou Lavickému přihrávat i Jakub Voráček, Ondřej Pavelec, Jan Koller, Václav Kadlec a spousta dalších sportovců. Na natáčení na vyšehradský stadionek dorazil i Tomáš Rosický. „V tý dnešní zvláštní době je celkem nadliskej úkol někam někoho vytáhnout, ale snažím se to dělat pro ně, aby byli v pohodě, bezpečí a aby je to bavilo. A Tomáš Rosický bude excelentní, protože je to sparťan,“ slibuje Jakub Štáfek.

Cesta od seriálu k filmu byla dlouhá a chvílemi už to vůbec nevypadalo, že vznikne. Nakonec se i ve ztížených podmínkách točí. Výsledek má být dospělejší, ale zároveň plný humory, někdy i prvoplánového.

Po úspěšném seriálu Vyšehrad tentokrát vzniká film s Jakubem Štáfkem alias Juliem Lavickým v hlavní roli
Po úspěšném seriálu Vyšehrad tentokrát vzniká film s Jakubem Štáfkem alias Juliem Lavickým v hlavní roli

Vedle profiherců se před kamerou ukáže i spousta sportovců. Ať už současných nebo bývalých. „Jsem nadšený z Patrika Bergera s Vláďou Šmicerem, to jsou i úžasní herci. Jsou tam i Honza Koller, Venca Kadlec a spousta dalších. Pak tam máme spoustu kluků z NHL. Tlustý, Voráček, Pavelec, Gudas, Mrázek a spousta dalších,“ snaží se Štáfek na nikoho nezapomenout. Do kin by se mohl Lavi, pokud vládní opatření dovolí, přiřítit v únoru.

Vyšehrad bude mít svůj film! Jak vypadalo natáčení? Musel se Štáfek sžívat s Lavim?
Video se připravuje ...

Štáfek: Slávističtí fanoušci byli fantastičtí, jak jsem očekával
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud