17. června 2021 • 15:15

Martin Hašek znovu povede tréninkový kemp pro „volné“ hráče

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyzkoušel si ti už loni a na hřišti cepoval svého staršího syna nebo fotbalového bohéma Martina Fenina. A udílet pokyny bude i letos. Martin Hašek opět bude hlavním trenérem letního kempu České asociace fotbalových hráčů (ČAFH) pro profesionální fotbalisty, kteří se chtějí připravit na novou sezonu nebo vyplnit čas tréninkem. Hašek bude mít své dočasné svěřence pod palcem od 23. června do 7. července v Praze-Lysolajích.



„Hráči budou mít k dispozici parádní hřiště a profesionální podmínky, ve kterých se můžou připravovat na novou sezonu,“ říká Martin Hašek, který bude během léta také pořádat vlastní fotbalovou školu.

„Najít vhodný termín nebylo úplně jednoduché, letní pauza je mimořádně krátká a kluci zároveň potřebují nějaký čas na odpočinek, i to je před začátkem přípravy důležité. Nakonec jsme zvolili přelom června a července a stejně jako loni jsme jako trenéra oslovili Martina Haška, se kterým jsme byli mimořádně spokojeni,“ říká pro změnu Pavel Hašek, jenž kemp z pozice sportovního ředitele ČAFH zastřešuje.

Někteří fotbalisté bez angažmá, kteří se kempu zúčastnili v minulosti, zaujali profesionální kluby a získali smlouvu. V minulosti je vedl například i zkušený kouč a prezident Unie českých fotbalových trenérů Verner Lička.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud