29. srpna 2021 • 12:02

Messiho čeká debut v PSG, je na soupisce proti Reims. Co Ronaldo v United?

Autor: ČTK, mas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lionel Messi by si v dnešním utkání 4. kola francouzské fotbalové ligy v Remeši mohl odbýt debut za Paris Saint-Germain. Hvězdný argentinský útočník figuruje ve dvaadvacetičlenném kádru pro zápas, zda skutečně nastoupí, není jasné. Utkání se hraje od 20:45. Cristiano Ronaldo před reprezentační přestávkou za Manchester United ještě nenastoupí.



Čtyřiatřicetiletý Messi přestoupil do Paříže 10. srpna z Barcelony, kde působil celou profesionální kariéru. V novém klubu šestinásobný držitel Zlatého míče podepsal dvouletou smlouvu s opcí, ale kvůli tréninkovému výpadku si zatím za PSG nezahrál. Dosud poslední zápas Messi absolvoval 10. července v dresu Argentiny ve vítězném finále Copy América.

Společně s argentinským útočníkem jsou v týmu trenéra Mauricia Pochettina pro duel v Remeši další ofenzivní hvězdy Brazilec Neymar a Francouz Kylian Mbappé, kterého se snaží před koncem přestupního období získat Real Madrid.

Pařížský klub zahájil sezonu francouzské ligy třemi výhrami ve třech zápasech.

Další hrající fotbalová legenda Cristiano Ronaldo po přestupu z Juventusu naopak k zápasu v dresu Manchesteru United dnes proti Wolverhamptonu ještě nenastoupí. Všechny potřebné detaily ještě nebyly doladěny, CR7 se navíc soustředí na Portugalsko, se kterým ho v reprezentační přestávce čekají zápasy s Irskem a Ázerbajdžánem v kvalifikaci o MS 2022.

Po splnění těchto povinností by však měl nastoupit k domácímu zápasu United, kteří na Old Trafford budou hostit Newcastle. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud