17. června 2008 • 08:30

Lampard do Interu?

Autor: pj
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší představil Interu Milán Massimo Moratti prozradil, že hlavní prioritou v letním přestupovém období je podepsat ikonu londýnské Chelsea Franka Lamparda.



O Lamparda nejvíce stojí nový kouč Interu José Mourinho, který vedl anglického playmakera v Chelsea. „Je naší prioritou číslo jedna. Mourinho má Lamparda hodně rád,“ uvedl prezident Moratti pro italský deník Corriere dello Sport.

Anglický záložník se sice nechal nedávno slyšet, že chce podepsat s klubem novou vylepšenou smlouvu, ale vábení Mourinha zřejmě podlehne. Navíc už není v Chelsea nedotknutelným hráčem. Nový kouč Luiz Felipe Scolari si chce do svého nového působiště přivést s sebou Deka, jenž by měl nastupovat po boku Michaela Ballacka.

„O zájmu Chelsea vím,“ potvrdil Deco. „Ale se Scolarim jsem o tom zatím nemluvil. A stále jsou tu i jiné možnosti,“ připomněl fakt, že se ocitl rovněž v hledáčku Interu. Podle šéfa klubu však povede jeho cesta právě na Stamford Bridge. „Deco se do Interu skvěle hodí, ale nemůžeme podepsat tolik hráčů na jeden post. Podle mého názoru půjde do Chelsea,“ řekl Moratti.

Pokud by Chelsea vsadila na Deka a svého dosud klíčového hráče Franka Lamparda pustila do Interu, mohl by tento krok vyvolat u fanoušků londýnského klubu negativní reakce. Anglický středopolař působí v Chelsea dlouhých sedm let, během nichž odehrál 247 utkání a vstřelil 71 branek.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud