21. července 2008 • 20:06

Beckham daroval dům za 8 milionů liber

Autor: zdp
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglická fotbalová star David Beckham se plácl přes kapsu a daroval svou dubajskou rezidenci v hodnotě osmi milionů liber rodičům své manželky Victorie.



Ačkoli bude zmíněnou nemovitost formálně vlastnit i nadále hvězdý pár, pán a paní Adamsovi si mohou dům mezi palmami uzpůsobit k obrazu svému a pobývat v něm, kdykoliv se jim zamane.

Blízký zdroj z Beckhamova okolí k tomu uvedl: "David si uvědomil, že na svůj dubajský dům nebude mít vůbec čas. Jak známo pobývá nyní v Los Angeles a dost času také tráví v Londýně. Dubaj je tedy pro něj přeci jen trochu z ruky."

David Beckham se tedy po dohodě se svou ženou rozhodl, že dům bude ideálním dárkem pro manželčiny rodiče Jackie a Tonyho. Mají prý veliké zásluhy na blahu rodiny a tak si jej plně zaslouží.

Fotbalista se dále nechal slyšet, že do domu na ostrově jednou či dvakrát do roka zavítá na rodinný dýchánek. Zda se ho budou účastnit i Davidovi rozvedení rodiče Ted a Sandra je otázkou. Do rezidence jim prý nikdo bránit nebude, ale musí se předem ohlásit manželům Adamsovým. Ti totiž od teď rozhodují o dění v luxusní vile.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud