27. prosince 2008 • 19:54

Zaútočí teroristé na Beckhama?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo toho, aby se těšil na svůj debut v dresu AC Milán, obklopuje Davida Beckhama strach z terorismu. Na Dubaj, kam zavítá příští týden, má údajně políčeno Al-Kajda.



Slavný fotbalista, který momentálně hostuje v AC Milán, se představí fanouškům na Blízkém východě hned na několika veřejných prostranstvích. A 6. ledna zde s ostatními „rossoneri“ odehraje přátelský duel s Hamburkem.

Podle britských zpravodajů se Beckham vystavuje velkému nebezpečí. Hrozí totiž, že na Dubaj může kdykoliv (!) zaútočit Al-Kajda či Bin Ládinovi sympatizanti.

Nejmenovaný policejní zdroj listu Daily Star řekl, že se bezpečnostní složky připravují na nejhorší. „Plánujeme, jako kdyby se jednalo o státní návštěvu. Bezpečnostní opatření nemohou být vyšší,“ uvedl.

Policisté jsou na příchod hvězd připraveni, přesto strach nezastírají. Nejvíce se obávají autogramiád a tréninků. Fotbalisté se totiž s některými fanoušky střetnou tváří v tvář.

Beckhama proto budou hlídat ozbrojení bodyguardi 24 hodin denně. Navíc okolí kolem stadionu, kde budou fotbalisté AC Milán trénovat, bude uzavřeno.

Už počátkem tohoto roku britské ministerstvo zahraničí varovalo své obyvatele, že hrozba teroristických akcí ve Spojených Arabských Emirátech je „vysoká“. „Útoky by mohly být bezohledné a může k nim dojít kdykoliv,“ stálo ve zprávě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud