Pavel Novotný
25. ledna 2009 • 14:59

Těšte se! Šmicer se objeví v seriálu Ulice

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že je slávistická ikona Vladimír Šmicer vynikajícím fotbalistou, ví každý fanoušek české kopané. Tentokrát však budou jeho příznivci moci obdivovat umění bývalého reprezentanta i na televizní obrazovce.



Vladimír Šmicer se totiž rozhodl přijmout nabídku na roli v populárním televizním seriálu Ulice. „Jsem rád, že jsem si vyzkoušel nejen hraní na trávníku, ale i před kamerou. Je to pro mě úplně nová zkušenost," řekl pro slávistické webové stránky Šmicer.

„Bylo to mé první natáčení v životě, takže jsem z toho byl trochu nervózní. Bál jsem se, abych zvládl svůj text, ale nakonec všechno dopadlo skvěle. Musím uznat, že herectví není nic lehkého," pokračuje Šmicer.

Slávisté si užívali na plese >>>

A chcete vědět, v jaké úloze se pupulární "Šmíca" objeví? Tak na to si budete muset počkat až do 13. února, kdy se díl bude vysílat tradičně před televizními novinami na TV Nova.

„Jeho příchod každopádně vyvolá poprask nejen u štamgastů restaurace U Jindřicha, ale i u dalších hrdinů,“ napíná diváky producent seriálu Michal Reitler.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud