13. září 2009 • 11:58

Lavičkovo Sydney podlehlo nováčkovi

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Vítězslav Lavička utrpěl s fotbalisty FC Sydney v šestém kole australské ligy druhou porážku za sebou, přesto byl na domácím stadionu svědkem ovací vestoje.



Téměř 17.000 fanoušků odměnilo bouřlivým potleskem bývalou hvězdu Liverpoolu Robbieho Fowlera, který jediným gólem zápasu rozhodl o prvním vítězství ligového nováčka North Queensland Fury.

Fowler vstřelil v 54. minutě povedeným lobem svou čtvrtou branku v sezoně, a když po hodině hry opouštěl trávník, diváci ho vyprovodili velkým aplausem. "Gól je gól, zaplaťpánbůh že tenhle nám zajistil tři body," uvedl anglický útočník, jehož tým v předchozích pěti zápasech bodoval jen díky dvěma remízám. V tabulce je nadále poslední.

Sydney si navzdory porážce udrželo druhou příčku za mužstvem Gold Coast, s kterým před týdnem prohrálo poprvé v sezoně. Lavičkův tým dnes doplatil i na zahozenou penaltu, kterou v prvním poločase neproměnil John Aloisi. "Musíme hrát odvážněji a agresivněji, mít větší hlad po gólech. Hráli jsme špatně, ale sezona je dlouhá. Nic nevzdáváme," uvedl český kouč na klubovém webu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud