9. března 2010 • 14:36

VIDEO: Auu! Pleskla facka, brankář byl za šaška

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bolel ho celý obličej, ale červený byl po tvářích spíš studem. Fotbalovému brankáři Hugo Llorisovi se nedávno povedlo v jednom okamžiku si pořádně nabít a ještě být za šaška. Gólman Lyonu se pokusil efektně vyhlavičkovat míč, balon mu ale místo toho pořádně nafackoval.



Ten zákrok už je dva týdny starý, přesto stojí za to se na něj podívat. Llorise nedávno vyhlásili nejlepším brankářem francouzské ligy, chtějí ho velké kluby po celé Evropě. Co ale předvedl v ligovém duelu proti Sochaux, to by vypadalo hloupě i v utkání starších žáků.

Jak brankáři nafackoval míč:

517195:gallery:true:true

Lloris naháněl míč plachtící do zázemí, zkusil ho těsně u čáry odhlavičkovat. Jenže balon pořádně netrefil. Míč se odrazil od země a překvapeného brankáře trknul do tváře.

Auu! Francouzský reprezentant se dlouho válel na trávníku, tahle rána ho dost překvapila.

Brankář Hugo Lloris si nechal nafackovat od míče.Foto ČTK

Proti Sochaux sice udržel čisté konto, přesto si fanoušci ze všeho nejvíc pamatují chvíli, kdy byl za fotbalového šaška. Ještě teď, těsně před utkáním Ligy Mistrů s Realem Madrid, napsal španělský list Marca: „Snad Hugo předvede něco podobného i tentokrát.“

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud