15. července 2010 • 16:51

Fotbal není jen Gambrinus liga: Podpořte svůj vlastní klub!

Autor: val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slavia - Baník: Jurásek krásně prostřelil Markoviče, 5:0!
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal není pouze Gambrinus liga a reprezentace, ale statisíce fotbalistů po celé republice. Pod záštitou ČMFS vzniká projekt Kopeme za fotbal na podporu regionální kopané.



"Vracíme se ke kořenům. Fotbal není jen liga a reprezentace. Fotbal je celonárodní sport a především zábava. Pro úroveň, kde probíhá projekt, to platí dvojnásob. Těší mě také přirozené propojení s Gambrinus ligou," uvedl Ivan Hašek, předseda Českomoravského fotbalového svazu.

Projekt startuje ve dvanácti regionech po celé České republice začátkem sezony 2010/2011. Zúčastnit se mohou kluby III. a IV. třídy a okresního přeboru.

Vladimír Šmicer věří, že projekt bude úspěšný.Foto concept-one.cz

Každý klub účastnící se projektu získává automaticky kompletní sadu dresů a čerpá další výhody členství. Pro vítěze z jednotlivých regionů jsou navíc připraveny fotbalové zážitky s celky Gambrinus ligy: trénink regionálního mužstva vedený ligovým koučem, den strávený v ligovém klubu či společný trénink s týmem nejvyšší soutěže.

"Věřím, že to bude lákavé. Já už taky hraji pro radost, ale nesplňuji kritéria, protože v Chabrech kopu I. třídu a sestupovat se mi nechce. Ale takový trénink s Karlem Jarolímem by byl zajímavý, že bychom si to zopakovali," dodal manažer národního týmu Vladimír Šmicer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud