3. srpna 2010 • 15:00

Kouč AC Milán: Beckham skončí s fotbalem

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud se to potvrdí, bude to jedna ze sportovních zpráv roku. Kariéra fotbalisty Davida Beckhama je podle nového kouče AC Milán Massimiliana Allegriho u konce. Někdejšího anglického kapitána ničí zranění achillovky, které se léčí pomaleji než se čekalo. „Nemyslím, že by jeho návrat byl možný,“ překvapil Allegri.



Davida Beckhama možná už brzy uslyšíte pronést nejbolestnější větu, jakou si každý sportovec dokáže představit. „Končím svou kariéru.“ Myslí si to alespoň kouč AC Milán, ve kterém Beckham hostoval.

Trenér Massimiliano Allegri se bojí, že komplikované zranění achillovky už 35letého fotbalistu nepustí zpátky do hry. „Poradit si s takovými zdravotními problémy v tak pokročilém fotbalovém věku není legrace. Bojím se, že David si už nikdy nezahraje ani v AC Milán, ani v jiném velkém klubu.“

David Beckham na lavičce Anglie. Zůstane an ní jako nový trenér? David Beckham na lavičce Anglie. Zůstane an ní jako nový trenér?Foto Reuters

Beckham si přivodil seriózní šrámy v březnu, přišel kvůli tomu o účast na mistrovství světa, kde pak Anglii pouze vypomáhal jako pravá ruka kouče Capella. Nedávno navíc připustil, že léčba je zhruba o dva měsíce pozadu za původním plánem. Už teď je jasné, že s americkým klubem Los Angeles Galaxy nestihne v této sezoně ani jedno utkání základní části MLS.

Allegri se ovšem obává, že se bez bez Beckhama bude muset obejít i následné play off. Jisté náznaky by pro to byly: když nedávno West Ham vyjádřil přání získat Beckhama do svého kádru, hráčův agent jakékoliv rozhovory na tohle téma odmítl.

„Možná proto, že Beckhamova kariéra top fotbalisty skončila před pěti měsíci na milánském San Siru,“ napsal list News of the World.

David Beckham na lavičce Anglie. Zůstane an ní jako nový trenér?
David Beckham na lavičce Anglie. Zůstane an ní jako nový trenér?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud