4. srpna 2010 • 13:00

VIDEO: Takhle krade Ševčenko. Hvězda obrala novináře

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Kdyby ho už nebavil fotbal, docela dobře by se uživil i v jiné profesi. Jako zloděj. Legendární Andrej Ševčenko v přímém přenosu okradl televizního reportéra o peněženku, novinář si toho vůbec nevšimnul. Až po rozhovoru podal ukrajinský střelec žurnalistovi ruku a peněženku mu vrátil. Výborný fór!



Možná to bude nejslavnější televizní záběr v dějinách ukrajinské fotbalové ligy. Těsně po zápase čekal televizní reportér na Andreje Ševčenka, aby s ním udělal rozhovor. Hvězda Dynama Kyjev k němu zezadu potichu přišla a z legrace na něj skočila. Ve stejnou chvíli mu navíc i nenápadně vytáhla peněženku ze zadní kapsy kalhot.

Reportér se smál Ševčenkově kousku, že ale právě přišel o všechny peníze a doklady si vůbec nevšiml. V klidu udělal s někdejší hvězdou AC Milán a Chelsea interview, loučil se. Teprve tehdy se Ševčenko zase rozesmál a nechápavě tvářícímu se novináři peněženku vrátil. Oba se povedené srandě smáli jak malí kluci.

Klukovina Ševčenka v přímém přenosu:

Výborný vtípek Andreje Ševčenka - televiznímu reportérovi ukradl peněženku
Video se připravuje ...

Přitom Ševčenkovi v poslední době na trávnících zas tak veselo nebylo. Angažmá v Chelsea držiteli Zlatého míče moc nevyšlo, v roce 2009 se proto vrátil do kyjevského Dynama. S ukrajinskou reprezentací se nedokázal probojovat na letošní mistrovství světa.

Ve 33 letech přesto pořád doufá, že jsou před ním ve fotbale velké věci. „Chci si za svou vlast zahrát na EURO 2012, které se bude hrát na ukrajinských stadionech. To je moje nejnovější výzva, můj sen,“ prozradil Ševčenko pro stránky UEFA.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud