6. srpna 2010 • 16:30

Ballack jako Terry. I on prý svedl dívku spoluhráči

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako by si vzal ten nejhorší příklad ze svého nedávného parťáka z Chelsea Johna Terryho. I německého záložníka Michaela Ballacka teď nařkli, že před časem spal s přítelkyní svého spoluhráče. Německou hvězdu z toho obvinil jeho někdejší kolega z Bayernu Christian Lell, který teď působí v Hertě Berlín.



Že nedávno nežila Anglie pomalu ničím jiným než sexuálním skandálem kapitána své reprezentace Johna Terryho? Němci to teď asi chtějí dohnat. Podobná aféra se totiž vznáší i nad nedávným šéfem jejich národního týmu Michaelem Ballackem.

Terry byl na jaře obviněn, že spal s bývalou přítelkyní spoluhráče Waynea Bridge. Ballacka kvůli románku se svou milou nyní napadl bývalý mnichovský obránce Christian Lell.

Michael BallackFoto ČTK

„Michael překročil všechny meze,“ naznačil Lell. „On skočí do soukromých životů druhých a bezmyšlenkovitě je rozcupuje na kousky. Asi si myslí, že když jste jednou německým kapitánem, můžete si to dovolit.“

Lell odmítl být konkrétnější, jeho obvinění jsou poněkud nejasná. Se svou 23letou přítelkyní Daniellou Aumannovou se ale nedávno ve zlém rozešel, snad právě tehdy měl do jejich osobních životů vstoupit Ballack.

Dnes už Lell s pohlednou Daniellou zase chodí, dokonce spolu čekají potomka. Na Ballackovo chování ale nezapomněl. Obviněný hvězdný hráč, jenž v létě přestoupil z Chelsea do Leverkusenu, je přitom ženatý a má tři děti.

496082:gallery:true:true

Lell nedávno také změnil zaměstnavatele, přešel z Bayernu do Herty Berlín. V mateřském klubu se v poslední době na trávníku neobjevoval, mluvilo se o jeho problémech mimo hřiště. „Týkaly se právě Ballacka,“ připustil s odstupem. „On sám moc dobře, o čem mluvím.“

Samotný Ballack se zatím k celé věci nevyjádřil, stejně tak ani Lellova přítelkyně Daniella. Když jí volal německý list Bild, do telefonu řekla: „Teď nemůžu nic komentovat, zavolejte za hodinu.“ Pak už ale sluchátko nezvedla.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud