13. srpna 2010 • 15:03

Tohle je prokletí. Anglii zase poškodil rozhodčí

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Jako by se všichni rozhodčí na světě dohodli a pískali proti fotbalistům Anglie. Krátce po sobě je už podruhé poškodili, vždy v případě sporného (ne)gólu. Na chybné neuznání Lampardova gólu na světovém šampionátu proti Německu si určitě vzpomenete. Teď se k němu přidalo mylné uznání branky Maďarska, jež pro změnu uznána být neměla.



Být letos anglickým fotbalovým fanouškem je vážně o nervy. Máte skoro jistotu, že od zápasu budete odcházet s pocitem křivdy.

Nejdřív osmifinále mistrovství světa: celý svět viděl, jak se Lampardova rána odráží do branky Němce Neuera, jen rozhodčí Larrionda ne.

Angličané asi neprohráli kvůli tomu, Německo bylo v utkání lepší. Ale bolelo je to, a pořádně. "Aby taky ne. Jasnější gól to už být nemohl," uznávala i německá legenda Franz Beckenbauer.

Právě tenhle sporný moment zase rozpoutal debatu o tom, zda už není nejvyšší čas zavést ve fotbale konzultace s videem. Zeptat se v létě Angličanů, měli by jasnou odpověď.

Podívejte se na branku proti Angličanům, která neměla platit:

Sporný gól Maďarska proti Anglii.
Video se připravuje ...

Albion se z šampionátové bolesti ještě pořádně neprobral a už přibyla další. I když v nepoměrně nedůležitějším utkání. To hrál tým kouče Fabia Capella ve středu na svém hřišti přátelský duel proti Maďarsku a skóre otevřeli hosté.

Jak? Domácí Phil Jagielka nasměroval nešťastně maďarskou střelu přímo do své branky. Takových vlastňáků padne! Jenže teď to bylo jiné - míč totiž podle zpomalených záběrů prokazatelně nepřešel přes brankovou čáru.

Podívejte se na Lampardův gól z MS, který měl být uznán:

Frank Lampard vstřelil regulérní gól, jenže sudí ho neuznali.
Video se připravuje ...

Přesto sudí gól uznali a Maďarsko se dostalo do vedení 1:0. Anglie nakonec skóre obrátila ve svůj prospěch, vyhrála 2:1. Svého prokletí s nepřejícími rozhodčími se však nezbavila. Projeví se i příště, v nějakém důležitějším utkání?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud