5. října 2010 • 16:59

Fotbalista sáhnul rozhodčí na švába... Teda na prso!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Já jí pak ve sprše sáhnu na švába...." Vzpomínáte na legendární Ivánku, kamaráde, potažmo na odposlechy ve fotbalové korupční aféře? Mezi sudím Zejdou a Dagmar Damková, která byla terčem jeho nechutných poznámek, snad nakonec nedošlo. To fotbalista německé Herthy Peter Niemeyer si na krásnou sudí Bibi Steinhausovou sáhl. I když jen na ňadro a evidentně nechtěně...



Tenhle bundesligový zápas mezi Herthou a Cáchami (0:0) by byl hodně nudný, kdyby ho nepískala právě sympatická blondýnka Steinhausová. A kdyby jí Niemeyer nechtěl poplácat po rameni.

Jenže šestadvacetiletý stoper, který vedle Steinhausové couval do obrany, se o pořádný kus netrefil a pohladil jednatřicetiletou hlavní rozhodčí po jejím prsu. A senzace byla na světě, video z celého "incidentu" už baví celý svět.

V první chvíli se asi nebavil jen hříšník Niemeyer, který se - hned jak zjistil, koho se to vlastně dotkl a kde - začal omlouvat. Ale krásná rozhodčí si jen narovnala odznak a všechno přešla s chápavým úsměvem.

"Myslím, že mimořádná situace to byla spíš pro něj, než pro mě," smála se pak v televizi ZDF Steinhausová.

Sudí Steinhausová celou situaci ustála s grácií Sudí Steinhausová celou situaci ustála s gráciíFoto /YouTube/

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud