7. října 2010 • 09:18

Forlán odmítl nastoupit za národní tým

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší hráč letošního MS Diego Forlán nenastoupí v přípravném utkání, v němž se Uruguay představí v Jakartě. Uruguayský fotbalový kanonýr odmítl nastoupit v přípravném utkání s Indonésií. Útočníkovi Atlétika Madrid se nelíbí, že svaz nedovolil jeho bratrovi utkání v Jakartě zorganizovat.



"Diegův bratr měl možnost zápas zařídit, ale nakonec ho zajišťoval někdo jiný," citovala agentura Reuters Forlánova otce Pabla. "Bratrovi by se asi moc nelíbilo, kdyby jeho sourozenec nastoupil v zápase, který měl on původně zařizovat. Právě proto Diego nechce hrát," připojil bývalý reprezentační obránce, který si za Uruguay zahrál na mistrovství světa v roce 1966 a 1974.


Uruguayský svaz odmítl vyjádření Forlánova otce komentovat. Mluvčí pouze uvedl, že nejlepší hráč nedávného světového šampionátu přiletí až na přípravný zápas s Čínou příští úterý ve Wu-chanu. S Indonésií se Uruguay utká v pátek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud