1. listopadu 2010 • 04:59

VIDEO: Celý tým Líšně udělal při zápase kotrmelec

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal má hlavně bavit - jak samotné hráče, tak fanoušky. A že to není zrovna v té nejvyšší lize? Nevadí! Fotbalisté třetiligové Líšně si sobotní duel proti rezervě jihlavské Vysočiny užívali parádně - nastříleli tři góly a jako bonbonek pro diváky si připravili hodně kuriózní tečku. Na povel se všichni najednou vrhli na zem a udělali kotrmelec!



Brněnský klub, který si svou hvězdnou chvíli vybral v roce 2007, kdy (tehdy ještě jako divizní) vyřadil v českém poháru pražskou Slavii, nad jihlavským "béčkem" vedl od 20. minuty 1:0, ale dlouho nemohl soupeře dorazit.

To se povedlo až ve druhém poločase, kdy se trefili Drábek a Král, a domácí už mohli hrát uvolněně a užívat si příznivého stavu. "Dnes tam byla lehkost, chuť hrát, nasazení, výborný přechod do útoku, hodně šancí a na závěr i něco pro diváky," hodnotil duel kouč Líšně Zbyněk Zbořil.

A to "něco pro diváky" stálo opravdu za to. Líšeňští si na tenhle kousek mysleli už delší dobu, ale až teď nastala ta ideální chvíle. Dlouhý nákop Jihlavy směřuje na jednoho z beků, ten jej vrací vysokou "svící" zase zpátky a přitom už se ozývá "Teď" a "Pojď, pojď!"

Podívejte se na vtipnou akci líšeňských fotbalistů:

Fotbalisté třetiligové Líšně potěšili fanoušky vtipným kotrmelcem přímo ve hře
Video se připravuje ...

Téměř všichni fotbalisté v bílých dresech padají k zemi, udělají kotoul a pokračují ve hře, jakoby se nechumelilo. K akci se nepřidali snad jen dva Líšeňští, všichni ostatní poslušně předvádí ten nejznámější tělocvičný prvek.

Jeden ze "zasvěcených" se překlápí na záda dokonce i na lavičce. Soupeři jen nechápavě hledí, fanoušci jsou nadšení. A tak to má být. Ať v první lize, nebo "jen" v té třetí.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud