15. prosince 2013 • 04:20

Slovenské vlajky v Praze! Slovan přijel vyplenit rozjetého Lva

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

LEV - SLOVAN 16:00 ONLINE | Slovenská hymna bude znít Prahou, to je téměř jisté. Neděle patří derby Lva se Slovanem, za hosty se chystají dorazit tisícovky fandů. Vždyť už v sobotu šály s vyobrazeným orlem vlály metropolí. Tohle bude svátek. A český klub v něm má co napravovat.



Bylo z toho velké zlo, pro Miroslava Šatana bodyčekem od Zdena Cháry 3. listopadu 2012 skončila sezona KHL. Nyní se účastník jedenácti světových šampionátů vrací na místo činu. Znovu ve svém oblíbeném dresu. Necelé dva týdny poté, co resuscitoval svou touhu hrát hokej a připojil se k týmu svého srdce.

„Minulý ročník bohužel nedopadl podle mých představ. Nechtěl jsem končit v takové situaci,“ komentoval svůj comeback pro server aktuality.sk. „Vždycky jsem se chtěl rozloučit doma a čeká mě velká výzva,“ hlásil rekordman v počtu startů za slovenské národní mužstvo.

Po návratu z New Yorku, kde se připravoval a trávil čas s rodinou, na něj čekala velká výzva. Své mužstvo našel ve značné tabulkové nepohodě. Slovan se od startu soutěže marně snaží konsolidovat svoje výkony a aktuálně ztrácí na pozice play off 11 bodů. Žádné skvělé vyhlídky.

I on ví, že jeho soubor dnes půjde do boje v pozici outsidera. Lev se drží v solidní kondici a konečně se bude chtít doma proti rivalovi předvést. Vždyť porážek ve vzájemných setkáních už bylo dost. Jen jedna výhra z pěti pokusů je málo.

„Bude to vyhecované a my se moc těšíme,“ burcoval Jiří Sekáč, neproduktivnější svěřenec kouče Kariho Jalonena. „Přijede hodně fanoušků a atmosféra bude jistě vynikající. Takový zápas každý hraje rád,“ dodával.

 Utkání budeme od 16:00 sledovat ZDE »

MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 12. • 16:00
HC Lev Praha
HC Lev Praha
7:0
ONLINE
15. prosince
16:00
HC Slovan Bratislava
HC Slovan Bratislava
Góly

Domácí: 01:00. Sekáč, 15:43. Novotný, 24:58. Novotný, 33:44. Řepík, 36:13. Vrána, 41:21. Oystrick, 42:48. Ševc

Hosté:

Sestavy

Domácí: Vehanen – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Jaakola, O'Byrne, Mikuš, Nakládal – Azevedo, Novotný, Ullström – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Ridderwall, Vrána, Klepiš – Matai, Cingel, Řepík.

Hosté: Janus – Sigalet, Škoula, Mojžíš, Mihálik, Brejčák, Štajnoch, Luža – Vondrka, Bližňák, Miklík . Bartovič, Ölvecký, Radivojevič – Hudáček, Štastný, Šatan – Bakoš, Matoušek, Mikúš – Daňo.

Rozhodčí

Stadion

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud