25. září 2012 • 15:08

Vondrkův večer i rvačka borce z NHL. Tak Slovan zničil Astanu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bouřlivá atmosféra, našlapaný stadion a při pohledu na rozpočet také silně nadprůměrné výsledky. Slovan Bratislava od začátku ročníku zahodil veškerý respekt a v KHL válí. Včera porazil Astanu 4:2, když třemi body zaperlil Michal Vondrka a komu nestačily góly, ten si užil aspoň u rvaček. Do těch se zapojilo i útočné eso Winnipegu Nikolaj Antropov.



„Doteď se říkalo, že největší rachot je v Rize. V kabině jsme se shodli, že tady je to tedy ještě větší paráda,“ vykládal útočník Spartaku Moskva Branko Radivojevič na začátku ročníku, když se v hlavním městě Slovenska se svým týmem objevil.

A hokejovou radost rozdávají v Bratislavě i dál. Ve včerejším utkání si domácí Slovan porazil s Barysem Astana v poměru 4:2 a s patnácti body si drží výtečnou třetí pozici v Západní konferenci.

Za výhrou táhl svůj tým český útočník a bronzový medailista z letošního mistrovství světa Michal Vondrka, který na dva góly nahrál a ten vítězný sám po úniku chladnokrevně trefil. Na konci zápasu pak obdržel cenu pro nejlepšího hráče domácích.

Na své si ale přišli i vyznavači emocí, naběhlých žil a shozených rukavic. V čase 33:19 se popral bývalý obránce Litvínova Ivan Švarný a jen o 40 vteřin později ho napodobil spoluhráč Martin Štajnoch.

Ano, to je přesně ten hráč, kterého minulý týden zboxoval Gillies z Čechova když bránil svého brankáře. A za stejné situace se pobil i tentokrát a znovu si vybral zámořského hromotluka.

Za běžných okolností by obrovitý Nikolaj Antropov teď ladil formu na start NHL ve Winnipegu, místo toho se nebál výzvy slovenského obránce a ve rvačce ho uložil k zemi.

Skvělá podpora publika a vynikající brankář Januš pak dotáhli svůj tým k výhře. A klub s nejnižším rozpočtem v celé KHL dál ničí soupeře.

VIDEO: Všechny branky a rvačky z utkání Slovan - Astana.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud