9. října 2013 • 22:16

Kovář proti Slovanu třikrát asistoval, Magnitogorsk přesto padl

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Série hokejistů Magnitogorsku, kterou v pondělí v Praze na ledě Lva prodloužili na osm výher, skončila v KHL dnes v Bratislavě. Slovan porazil Metallurg 4:3 v prodloužení za výrazného přispění českého útočníka Michal Vondrky, jenž vstřelil dva góly.



Favorizovaní hosté měli na Slovanu bleskový nástup - už v 53. sekundě otevřel skóre Zaripov, na jehož brance se stejně jako na všech ostatních v zápase podílel Jan Kovář. Bývalý útočník Plzně s 19 body vede kanadské bodování soutěže, o bod za ním jsou jeho kolegové z elitní řady Metallurgu Zaripov a Mozjakin.

Svěřenci českého trenéra Rostislava Čady však ještě v první třetině otočili a v 35. minutě zvýšil Vondrka už na 3:1. Magnitogorsk stejně jako před dvěma dny v Praze dokázal srovnat a dovést zápas do prodloužení, tentokrát v něm ale neuspěl. O bodu navíc pro domácí rozhodl po rychlém brejku v 56. sekundě nastavení Vondrka.

Slovan, jenž se po špatném úvodu zvedá a vyhrál třetí ze čtyř zápasů, je s 12 body stále nejhorší v Západní konferenci.

Kontinentální hokejová liga:

CSKA Moskva - Čeljabinsk 1:3, Čerepovec - Chabarovsk 3:2 (za hosty Petružálek 0+1), Jaroslavl - Vladivostok 4:0, Atlant Mytišči - Novokuzněck 2:1, Petrohrad - Novosibirsk 1:2 po sam. nájezdech (za hosty Červenka 0+1), Dinamo Minsk - Záhřeb 2:3 v prodl. (za domácí Irgl 0+1), Dinamo Riga - Ufa 2:5, Lev Praha - Nižněkamsk 2:0, Slovan Bratislava - Magnitogorsk 4:3 v prodl. (Vondrka 2+0, Netík 0+1 - Kovář 0+3).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud