22. prosince 2008 • 15:49

Brendl dostal z cizinců nejvíc hlasů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočníci Pavel Brendl z Nižného Novgorodu a Jan Marek z Magnitogorsku se dostali do zahajovací sestavy pro Utkání hvězd Kontinentální ligy, kterou vybrali fanoušci.



Oba čeští hráči se představí v mužstvu krajánků Jaromíra Jágra, které 10. ledna na Rudém náměstí v Moskvě nastoupí proti výběru ruských hokejistů v čele s Alexejem Jašinem.

Jedním z trenérů Jágrova týmu bude Vladimír Vůjtek, kouč moskevského Dynama. Sám Jágr si do mužstva vybral svého spoluhráče z Omsku Jakuba Klepiše a bývalého kolegu z New Yorku Rangers Marcela Hossu, jenž hraje za Dinamo Riga.

Brendl dostal v internetové anketě fanoušků 41.570 hlasů, nejvíc ze všech zahraničních hvězd. Do jejich branky se postaví Američan Robert Esche, který chytá za Petrohrad. Brendl a Marek nastoupí v útoku spolu se Švédem Martenssonem z Kazaně.

Jan MarekFoto ČTK


Již vybraní hokejisté v dnes uzavřeném hlasování nefigurovali. Nejvyšší počet hlasů (44.549) dostal kazaňský útočník ?lexej Morozov.

Zahajovací sestavy Utkání hvězd:
Tým Alexeje Jašina: Jerjomenko (Ufa) - Nikulin (Kazaň), Proškin (Ufa) - Morozov, Zaripov (oba Kazaň), Sušinskij (Petrohrad).
Tým Jaromíra Jágra: Esche - Giroux (oba Petrohrad), Dallman (Astana) - Brendl (Nižnij Novgorod), Marek (Magnitogorsk), Martensson (Kazaň).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud