28. ledna 2010 • 15:45

VIDEO: Zbabělec, který mlátil Jágra, napadl hvězdu

Autor: Lukáš Hron
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Toho vlasatého chlapíka si budete pamatovat. Kanaďan Darcy Verot před dvěma týdny v KHL zákeřně praštil Jaromíra Jágra, kvůli jeho móresům se rozpoutala hromadná bitka. Teď se předvedl znovu. „Bitkař“ klubu Viťaz Čechov naprosto bez důvodu srazil hvězdu CSKA Nikitu Filatova.



Ta otázka už není od věci: Neměl by se Darcy Verot léčit na psychiatrii? Před pár dny začal hromadnou bitku s Omskem, když při rozbruslení nastřeloval puky do rozcvičujících se hokejistů soupeře.

Jakmile se pak dostali k sobě s Jágrem, českému číslu 68 dával s úsměškem najevo, že s takovou sušinkou se prát nebude. Jen co ale Jágr polevil v pozornosti, Kanaďan mu jednu vrazil.

Zbabělec! Zlobilo se na něj celé Rusko. A zlobí se znovu. Jako by dočista zapomněl na výhrůžky vedení KHL, že pokud se Čechov proviní nějakou další násilností, může být ze soutěže vyloučen.

Jak Verot napálil Filatova:

Darcy Verot napadl hvězdu CSKA Moskva Nikitu Filatova
Video se připravuje ...

Ve středečním utkání se Verot zase zaměřil na největší celebritu soupeře, jako s Omskem u Jágra. Tentokrát nenechal v klidu hbitého šikulu CSKA Nikitu Filatova. Zase to dost bolelo.

Jednou do něj po buly bez důvodu vrazil, podruhé. Když Filatov nijak výrazně nereagoval a jen se pohoršeně otočil, kanadský kolohnát bez větších rozpaků Rusovi jednu napálil do nosu. Dostal za to v této sezoně už několikátý trest do konce utkání.

Verotova rvačka s Jágrem:

Jaromír Jágr v bitce s kanadským rváčem Darcy Verotem
Video se připravuje ...

Přestože při detailních záběrech televizní kamery vypadá, jako že neumí do pěti počítat, patří už dávno k největším postrachům KHL. Ne však pro svou chrabrost. Pro svou podlost. Čechovu jeho zvyky každopádně moc nepomáhají. Klub je podle bodů nejhorším výběrem soutěže, výsledkem 2:5 prohrál ve středu i s CSKA.

Jágr po snaze sudích přerušit bitku konečně přestal, jinak se pral hlava nehlava.
Jágr po snaze sudích přerušit bitku konečně přestal, jinak se pral hlava nehlava.

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud